1. Gratis verzending vanaf € 50,-
  2. Eenvoudig bestellen

Garantie

Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan u te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor u aanspraak kunt maken op garantie. Wettelijk gezien bent u verplicht om binnen twee maanden na constatering van het gebrek melding bij ons hierover te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen voor reparatie of vervanging.

Voor gebruikte goederen geldt standaard 3 maanden garantie, tenzij anders vermeld. Voor nieuwe producten geldt standaard 24 maanden garantie, tenzij anders vermeld. Wilt u beroep doen op uw garantie dan kunt u contact met ons opnemen via ons e-mailadres: info@maccayellow.nl of via ons contactformulier.

 

Klachten

We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@maccayellow.nl of via ons contactformulier. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie."