1. Gratis verzending vanaf € 50,-
  2. Eenvoudig bestellen

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 17.00 worden gedaan, proberen wij uiterlijk de volgende werkdag nog te verzenden. Ons streven is dus dat uw bestelling binnen 1 tot 4 werkdagen bij u in huis is. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen door omstandigheden en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hiervan op de hoogte.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen €6,95. Bij bestellingen boven de €50,00 zijn de verzendkosten voor u gratis.

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL. Over het algemeen zal de aflevering de werkdag na verzending  tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen. De indicatie van levering kunt u volgen via de track en trace code die u via de e-mail ontvangt.