1. Gratis verzending vanaf € 50,-
  2. Eenvoudig bestellen

Van jongs af aan heb ik een voorliefde voor fotografie. Ik kocht graag de nieuwste lenzen en camera’s om steeds betere foto’s te maken. Een dure grap natuurlijk. Daarom besloot ik de spullen die ik niet meer gebruikte te verkopen, zo kon ik mijn uit-de-hand gelopen hobby een beetje bekostigen. In begin 2013 ben ik daarom gestart met MACCA. De naam MACCA heb ik gekozen vanwege de merken waar ik mee begon: MAC voor de iMac’s en MacBooks van Apple en CA voor de camera's en lenzen van Canon.

 

De filosofie van MACCA yellow:

MACCA yellow is persoonlijk, klantvriendelijk en milieubewust. Hieronder leggen we graag uit wat deze termen voor ons betekenen.

 

Persoonlijk:

Wij staan 100% achter elk product dat we verkopen. We verkopen dan ook alleen merken en producten waar wij zelf graag mee werken. Bij elk product op onze site, vind je een beschrijving van de voordelen volgens MACCA yellow. Als we niet meer tevreden zijn over een product, halen we het uit ons assortiment. Zo garanderen we dat we enthousiast blijven over al onze producten en dat delen we graag met onze klanten!

 

Klantgericht:

Wij staan altijd klaar voor onze klanten, per e-mail en telefoon, maar ook via FaceTime en iMessage. Je kunt ons altijd bellen en e-mails proberen we binnen 24 uur te beantwoorden. Ben je er nog niet helemaal uit wat voor product je zoekt? Dan helpen we je graag om binnen jouw budget en wensen een perfect product te vinden. Ook kun je bij ons je oude camera of Apple inleveren en ontvang je vaak een mooie korting op je nieuwe product. Want als je eenmaal die nieuwe camera hebt, ga je natuurlijk niet meer met die oude fotograferen! Wij geven je ook nog eens drie maanden garantie op je product, mocht er dan toch iets mis zijn binnen die tijd, gaan wij het voor je oplossen.

 

Milieubewust:

MACCA yellow vindt het belangrijk om stil te staan bij het milieu. Een van onze motto’s is daarom ‘Reuse, Reduce and Recycle’.

Reuse: MACCA yellow stimuleert het hergebruik van producten door kwalitatief goede gebruikte goederen aan te bieden.

Reduce: Het produceren van producten vergt grondstoffen, de verwerking daarvan en milieubelastend transport. Door gebruikte producten te verkopen of te kopen, verminderen we de milieubelasting.

Recycle: MACCA yellow hergebruikt producten als oude schoenendozen en oud papier als verpakkings- en opvulmateriaal. Ook hierdoor proberen wij stil te staan bij het milieu.

Help ons milieubewust te zijn! Woont u bijvoorbeeld in de buurt, kom dan lopend of op de fiets om uw product op te halen. Of laat de auto staan en kom met het openbaar vervoer, de dichtstbijzijnde halte is op nog geen 500 meter afstand.

Wij waarderen het als u ons helpt milieubewuster te zijn!