1. Gratis verzending vanaf € 50,-
  2. Eenvoudig bestellen

Klik hier voor onze GREEN DECEMBER DEALS

 

"Sta op tegen de overconsumptie.
Reduceer e-waste en CO2-uitstoot.
Koop tweedehands en plant bomen."

 

CO2-uitstoot

Met ons allen produceren we ontzettend veel CO2. De grote hoeveelheid CO2 heeft buitengewoon veel impact op ons wereldwijde klimaat. Deze klimaatverandering heeft bijvoorbeeld vele overstromingen, zware stormen en droogte tot gevolg in Nederland en allerlei andere gebieden op aarde. Door meer bomen te planten in Nederland en de rest van de wereld wil de organisatie: Trees for All een bijdrage leveren aan het opvangen van CO2. Inmiddels heeft Trees for All al 6,8 milioen bomen en struiken gepland over de hele wereld en daarmee 476.000 ton aan CO2 gecompenseerd.

 

Website Trees for All
www.treesforall.nl

 

 

E-Waste

De productie en afvalverwerking van elektronica heeft enorme impact op mens en milieu. We produceren meer dan dat we kunnen verwerken en grote groepen mensen in minder ontwikkelde landen zijn daar de dupe van. In de documentaire E-Life op o.a. Netflix wordt op aangrijpende wijze verteld wat voor effect onze overconsumptie heeft op de bevolking in Ghana. Onze boodschap is: Doe niet mee met de overconsumptie. Denk GROEN. Hergebruik zoveel mogelijk elektronica. Zorg dat elektronica niet in deze landen terecht komt.

 

Website film: E-Life 
www.elifefilm.com

 

 

Onze bijdrage

Op Green Friday op 25 november hebben wij een donatie gedaan aan Trees for All om bomen te planten. U kunt nu ook als klant hier een bijdrage aan leveren door bij ons een bestelling te plaatsen. Bij iedere bestelling wordt er een donatie gedaan voor een boom. Daarnaast hebben wij Green December Deals met artikelen die ook voor een donatie voor bomen zorgen. Deze actie doen wij van 25 november t/m 31 december.

 

Klik hier voor onze GREEN DECEMBER DEALS